Gicom is een full service contentbureau

Storytelling die merken sterker maakt, daar ligt onze passie en ons talent. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van publicatieconcepten en contentproducten die echt het verschil maken. Voor digitale- en social content. Voor video, magazines en e-zines.

Wie we zijn

Onze passie

Gicom is een onestopshop voor publieksverbredende contentoplossingen voor merken en bedrijven. Maar we zijn je met plezier van dienst bij elke fase van je communicatiefunnel. Alles om je te helpen je doelen te bereiken.

Meer nog: we kunnen jouw content ook omtoveren tot een ware business asset door er een uiterst rendabel advertentiemodel aan vast te koppelen.

Onze getalenteerde copywriters, contentmanagers, strategen, creatieven, designers, techies en accountspecialisten staan paraat om voor jouw merk helemaal voluit te gaan
Wij hebben experts in contentcreatie, journalistiek, data, campagnevoering en veel meer. We gooien met plezier alle mogelijke middelen in de strijd om je business een stevige boost te geven.

Haal ons aan boord als jouw alomvattende publicatieteam. Of doe een beroep op onze expertise in één welbepaalde specialisatie. Zo ontdek je makkelijk en snel wat voor jou het beste werkt.