Case unlocked by Matter NewYork

Savory platform

[/et_pb_column]

De website Savoryonline werd in 2017 gebouwd als portal naar de supermarktmerken van AholdDelhaize. Het was ontworpen om klanten zo snel mogelijk naar de merken te leiden.

Wat wilden we unlocken?

De Savoryonline website werd in 2017 gebouwd als portal naar de supermarktmerken van AholdDelhaize. Het was ontworpen om klanten zo snel mogelijk naar de merken te leiden, maar de website was erg beperkt en zonder enige merkbeleving.

Om Savoryonline te laten uitgroeien tot een sterk lifestyle- en entertainmentmerk, was het daarom nodig om een compleet nieuwe website te laten bouwen door Matter.

Ook wilden we meer verkeer naar Savoryonline genereren met super goede content zoals artikelen, collecties, recepten en video’s zodat meer mensen de site zouden bezoeken.

Met zoekmachine optimalisatie en data-inzichten creëren we artikelen om meer bezoekers aan te trekken

Wat was onze typische Matter aanpak? | Data & tech meets creativity

Met het nieuwe Savory merkdoel voor ogen ontwikkelden we een nieuwe websitestrategie, ontwerp, technische structuur en CMS. Hierdoor kon het team goede inhoud creëren op basis van zoekmachine optimalisatie en meer bezoekers trekken.

De nieuwe website werd in slechts drie maanden gebouwd. We werkten enorm lean: voor het creëren van de nieuwe websitestrategie, het ontwerp en de structuur waren slechts vijf mensen en een ontwikkelingsteam nodig.

Wat hebben we ontdekt? | Data & tech meets creativity

Dat in slechts drie maanden een gloednieuwe MVP website kan worden ontwikkeld door een klein, maar professioneel team.

Van daaruit is het mogelijk de website verder te ontwikkelen in sprints die nieuwe functies toevoegen waardoor de website steeds up to date en vernieuwend blijft.

Wat was onze oplossing? | Content solutions

Om de e-commerce voor de supermarktmerken van AholdDelhaize te versterken, creëerden we een nieuwe website met aansprekende SEO-gedreven content.

In zeer korte tijd creëerden we een MVP en een social reel om de mogelijkheden van de nieuwe website te laten zien. De social reel werd verspreid op de social media kanalen van savoryonline zoals FacebookInstagramPinterestYouTube en TikTok.

Les chiffres ne mentent pas ! | Données

C’est formidable de voir que les clients passent plus de temps sur le site Web de Savoryonline. Au cours des trois premiers mois, le nombre de clients achetant des ingrédients sur le site Web a augmenté de 20 % par mois.

Afin de générer plus de commerce en ligne pour les marques des supermarchés AholdDelhaize, nous créons également des stories monétisables Notre objectif a toujours été de faire de Savory une marque de divertissement qui génère du trafic vers les marques.

Pour finir, nous avons constaté que les clients achetaient les ingrédients de la recette et généraient des ventes pour AholdDelhaize.