Case

Strategie en campagne voor FNV Young & United

#ZieOns is een door SOCIAL.INC ontwikkelde campagne om samen met jonge mensen te zorgen voor een eerlijke, sociale arbeidsmarkt.

De generatie jonge mensen (17-34 jaar) heeft het lastiger dan eerdere generaties. 65% van de jonge mensen ervaart stress door slechte contracten. Flutcontracten, overuren en arbeidsdiscriminatie. Hoge huren en geen starterswoningen. Terwijl Nederland vergrijst en jongeren zó hard nodig zijn om de problemen van morgen op te lossen.

Er was nog geen stem van jonge werkenden. Nu wel. Er was nog nauwelijks besef van het belang van een vakbond. Straks wel! FNV Young & United ontwikkelde met SOCIAL.INC een strategie en campagne voor social, video, bioscoop en influencers. De productie was in handen van Bruut Amsterdam.

FNV Young & United gaat nu eindelijk het grote publiek bereiken!

Marjon Cocheret de la Morinière, teamleider FNV Young & United: “Achter de schermen hebben we een jaar gewerkt aan het Young & United merk. Nu gaat het eindelijk het grote publiek bereiken. Ik kan niet wachten tot heel jong Nederland de krachten bundelt voor een eerlijke, sociale arbeidsmarkt.”

Sonja Loth, Director Strategy & Innovation SOCIAL.INC/MPG.Group: “Er is niets mooiers dan met communicatie bij te dragen aan maatschappelijke issues. De verhalen van de hoofdpersonen uit de campagne heeft ons ongelofelijk geïnspireerd. Tot een hele mooie campagne en tot lidmaatschappen bij mensen in ons team!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FNV Young & United (@fnvyoungunited)

Kijk meer meer informatie en campagnecontent op youngandunited.nl/zieons.