Unlocking your full potential

Gicom helpt jouw merk content te creëren met langdurige waarde en met een impact die al op korte termijn zichtbaar is. Zo realiseer je een duurzame interactie met je doelgroep en laat je je business aanzienlijk groeien.
R

Stay ahead

Al meer dan 40 jaar helpen we merken om op een betekenisvolle manier met hun publiek te communiceren. Via ijzersterke content en slimme strategie. Tijds- en kostenefficiënt.
R

Make your marketing profitable

Wij wijzen de weg naar innovatieve bedrijfsmodellen. We stellen mediakits samen en verzorgen de advertentieverkoop in uw owned media net zo soepel als in geautomatiseerde advertentieplatforms.
R

Affordable, actionable

Wij voorzien je van inzichten en strategieën om je content slimmer in te zetten en naar andere kanalen te vertalen.

Ons werk

Ons werk

Ons werk

Ons werk

Ons werk

.

Waar content en data samenkomen

Content

Storytelling die merken sterker maakt, daar ligt onze passie en ons talent. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van publicatieconcepten en contentproducten die echt het verschil maken.

Wij zijn er om spot-on content te creëren die mensen willen lezen, kijken, horen en delen. Dat doen we door op alle kanalen een geweldige ervaring voor jouw publiek te creëren. Gicom helpt je om je content te schalen, personaliseren, optimaliseren, meten en distribueren.

Data

Data en insights zijn altijd het begin- en eindpunt van ons werk. Door bijzonder goed te doorgronden hoe mensen ergens op reageren, iets wel of niet consumeren of ergens wel of niet voor openstaan, maken we content die echt impact op hen maakt. Tussendoor kunnen we goed bijsturen en aanpasssen op basis van data.

Met ons Content KPI Model en onze tooling om omnichannel resultaat en effect te meten wordt ieder item en iedere campagne steeds beter en doeltreffender.

Let’s unlock your brand’s full potential with our content workshop!

Hoe slaag je er als merk in om je doelgroepen op de juiste manier te raken? Het begint allemaal met de ontwikkeling van een sterke contentstrategie. Want hoe sterk je content ook is, de effectiviteit staat of valt met de strategische onderbouw. Ontdek hoe je een doordachte contentstrategie op poten kan zetten en boek nu bij Gicom een content workshop op maat van jouw bedrijf. De Gicom content workshop wordt op maat van de wensen, vragen en noden van jouw brand ingericht, en wordt gespreid over 2 dagen.

True partners, real results

We zijn er trots op dat we vele jaren nauw samenwerken met onze klanten. Samen maken we het verschil.

Recent Matter projects

Ontwikkeling van de nieuwe socialstrategie, in combinatie met de creatie van always-on content en social hero campagnes.

Geïntegreerde aanpak van inspiratie content en activaties op owned en social platforms. In 4 landen.

Een SEO-gedreven contenthub op Rabobank.nl over elektrificatie voor het MKB. Voor inspiratie en conversie.

SEO-strategie en creatie van SEO-content en inspirationele content voor MediaMarkt. In Nederland en België.

Ontwikkelen van een nieuw futureproof label en contentstrategie, samen met NS.

Medewerkers ‘headless’ communicatie platform Contxt.

We’ll take care of your content & make it work!

Zin om eens van gedachten te wisselen over jouw business? Of wil je graag deel uitmaken van de toekomst van publishing en je aansluiten bij een bruisend team van advertising professionals? Altijd welkom in ons gezellige kantoor in Berchem (Antwerpen)!