Unlocking your full potential

Wij zijn MPG. Het contentmarketingbureau dat al bijna een halve eeuw de partner is voor merken en organisaties. Op digitaal en sociaal vlak. In video en magazines.
R

Stay ahead

Al meer dan 40 jaar is MPG een toonaangevend contentmarketingbureau. Maak gebruik van onze bewezen plug & play of op maat gemaakte oplossingen.
R

Stand out from the crowd

Om boven het maaiveld uit te steken is creativiteit het belangrijkste ingrediënt. Creatie is de kern van wat we doen en wie wij zijn.
R

Bye bye, guesswork

Zeker weten dat je content gaat werken. Dat kan. Met onze op data gebaseerde aanpak van contentcreatie.

Ons werk

Ons werk

.

Ons werk

Ons werk

Ons werk

Waar content en data samenkomen

Content

Met tientallen jaren ervaring is elk type content bij ons in goede handen. Wij zijn er om spot-on content te produceren die mensen willen lezen, kijken, horen en delen. Dat doen we door op alle kanalen een geweldige en naadloze ervaring voor jouw publiek te creëren.

Matter helpt je om je content schalen, personaliseren, optimaliseren, meten en distribueren.

Data

Door bijzonder goed te doorgronden hoe mensen ergens op reageren, iets wel of niet consumeren of ergens wel of niet voor openstaan, maken we content die echt impact op hen maakt. Tussendoor zijn we in staat om goed bij te kunnen sturen en aanpassingen te doen op basis van data.

Met ons Content KPI Model en onze tooling om omnichannel resultaat en effect te meten wordt ieder item en iedere campagne steeds beter en doeltreffender.

Resultaten in 5 weken.

Een effectieve contentstrategie. Daar kan Matter je snel en goed bij helpen. Binnen 5 weken ontwikkelen we jouw contentstrategie, waarbij we een strak en bewezen proces volgen. Zo komen we onder andere via een workshop snel tot de creatie van content die bijdraagt aan jullie doelstellingen.

True partners, great results

We zijn er trots op dat we vaak vele jaren nauw samenwerken met onze klanten. Samen maken we het verschil.

Recent Matter projects

Ontwikkeling van de nieuwe socialstrategie, in combinatie met de creatie van always-on content en social hero campagnes.

Geïntegreerde aanpak van inspiratie content en activaties op owned en social platforms. In 4 landen.

Een SEO-gedreven contenthub op Rabobank.nl over elektrificatie voor het MKB. Voor inspiratie en conversie.

SEO-strategie en creatie van SEO-content en inspirationele content voor MediaMarkt. In Nederland en België.

Ontwikkelen van een nieuw futureproof label en contentstrategie, samen met NS.

Medewerkers ‘headless’ communicatie platform Contxt.

We’ll take care of your content and make it work!

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met content marketing.