Allerhande magazine 40 jaar

[/et_pb_column]
Allerhande magazine blaast veertig kaarsjes uit. Dat vierden we met een editie boordevol taart! In die tientallen jaren verslonden meer dan 4 miljoen lezers 400 exemplaren van het Allerhande magazine, die allemaal door ons MPG-team samen met Albert Heijn zijn gemaakt. Een magazine dat uitgroeide tot een inspirerend foodplatform op web, app en social media. Een ware culinaire overvloed, met onder meer ruim 22.000 online recepten en 3000 verlekkerende video’s, die maandelijks miljoenen web- en appgebruikers en social-volgers inspireert.

Op de cover staat de winnende Perentaart van Daniëlle. Zij deed mee aan de winactie, waarbij lezers hun eigen taartcreaties mochten insturen. Nummer twee, drie en vier staan ook in het magazine.

In een van de video’s die we creëerden nemen we je mee op een culinaire reis door veertig jaar aan eetgeschiedenis. Je ziet een aantal ‘eettafels’ door de jaren heen. Van AVG’tjes tot aan sushi en zelfs een broodje avocado. Want Allerhande liet Nederland kennismaken met allerlei nieuwe gerechten en ingrediënten. Ook speelde Allerhande een belangrijke rol in de ontwikkeling van eetgewoonten in Nederland en het stimuleren van lekkere, gezondere en duurzamere maaltijden.

Klik hier voor een uitgebreide terugblik op veertig jaar Allerhande.