Matter herdefinieert contentmarketing met nieuwe positionering

[/et_pb_column]
‘Unlocking your full potential’, dat is waar Matter met haar nieuwe positionering voor staat. We zijn een creatief netwerk van bureaus en halen het beste uit mensen en merken met hoogstaande content en technologie als drijvende krachten.

CEO Olivier Smit: “De afgelopen periode hebben wij goed gekeken naar alle ontwikkelingen in de markt en vooral goed geluisterd naar onze klanten. Op basis daarvan hebben we onze dienstverlening verder aangescherpt en de samenwerking tussen de verschillende labels geoptimaliseerd. Door deze herpositionering, de energie en expertises binnen de bureaus geven we opnieuw vorm aan contentmarketing.”

Storytelling, strategy, creativity en data

In ons nieuwe model smelten storytelling, strategie, creativiteit, technologie en data samen. Met als doel: klanten en Matter zelf naar het hoogste niveau tillen met méér impact, méér relevantie en méér return on content. Want content moet raken en resultaat opleveren. Wij doen dat efficiënt en integraal volgens het ‘headless’ content principe. Lees hier meer over een headless content aanpak Lees hier meer over een headless content aanpak..

Er zit een enorme energie in onze organisatie om met deze aanpak onze klanten naar het hoogste niveau te tillen

Een mooi recent voorbeeld van deze crossmediale aanpak is het net gelanceerde label NS Dagje Uit, waar wij samen met NS een nieuw concept voor ontwikkelden met storytelling, creativiteit en data aan de basis. Voor Allerhande, dat zich de afgelopen jaren ontwikkelde van een printmedium naar een omnichannel foodplatform, zetten wij samen met Albert Heijn deze beweging naar middelenvrije contentcreatie al eerder in..

Een creatief netwerk

Labels binnen de groep zijn SOCIAL.INC (dat dit jaar al fuseerde met The Social Club), MPG, MPG Concepts (New York) en Gicom (Antwerpen). Zij geven ieder vanuit hun eigen expertise invulling aan de nieuwe positionering. Olivier Smit: “Er zit een enorme energie in onze organisatie om met deze aanpak onze klanten naar het hoogste niveau te tillen. Want echt impactvolle content creëer je alleen met een groep gedreven specialisten.” De nieuwe merkfilm merkfilm laat zien wat wij in huis hebben.