Meet Matter: Eefje Gubbens

[/et_pb_column]
Ontmoet Eefje Gubbens, die ons team sinds februari als business unit director ondersteunt.

Wie is Eefje?

Geboren en getogen in Breda maakte Eefje op haar negentiende de sprong naar Amsterdam. Binnenkort verlaat ze de hoofdstad om zich samen met haar vriend in Haarlem te vestigen. In haar vrije tijd vind je haar met haar camper in de natuur, bij de zee of geniet ze van koken en borrelen met vrienden.

Ik geloof in de kracht van samenwerking en dat je samen veel kunt bouwen

Wat trok je aan in Matter?

“Ik werk al zo’n vijftien jaar met merken. De afgelopen acht jaar werkte ik bij het saleshuis van RTL: BrandDeli/Ad Alliance, waar ik verschillende sales- en managementfuncties bekleedde bij het ‘interne reclamebureau’. In deze vijftien jaar lag mijn focus altijd op merken en het creëren van content en strategie voor verschillende mediaplatformen.

Die twee aspecten spraken mij aan in het werken bij Matter, het grootste contentmarketingbureau van Nederland. Een bedrijf met heel veel kennis in huis en de mogelijkheid om met allerlei toffe merken te werken. Ik geloof in de kracht van samenwerking en dat je samen veel kunt bouwen. Met de juiste strategie, open en eerlijke communicatie en het doel om samen dingen te laten groeien. We kunnen een proces van a tot z oppakken: van de strategie, het concept tot aan contentcreatie. In deze aanpak nemen we SEO en tech mee om data-driven content te ontwikkelen. We zijn eigenlijk een verlengstuk van de merken. Dat spreekt me heel erg aan.

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn werk. En niet te vergeten food. Matter is een enorme expert in foodcontent (denk aan onze klanten Allerhande, Delhaize, Gall & Gall etc.) en als echte foodliefhebber voel ik me hier helemaal thuis. Stap ons kantoor binnen en de geur van lekker eten komt je tegemoet. Hoe fijn is dat?”

Wat zijn je taken als business unit director?  

“Als business unit director ben ik verantwoordelijk voor de klanten en de business van onze business unit. Ook buig ik me over de bijbehorende businessvraagstukken. Mijn rol is ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en dat we samen met hen groeien. Ik houd met mijn team in de gaten of we de doelstellingen van de klant en van Matter behalen door middel van de juiste contentstrategie en creatie. Mijn team werkt nauw samen met het contentteam.”

Waar ligt jouw kracht?

“Zoals ik al aangaf houd ik van samenwerken en het bundelen van krachten. Ik houd ook echt van verandering. Het geeft me energie. Ik werk oplossingsgericht en probeer overal het positieve uit te halen. Ik ben voortdurend op zoek naar kansen om met nog meer merken in zee te gaan. En daarnaast het alsmaar verbeteren van de huidige samenwerkingen, mét een persoonlijke benadering. Ik maak echt vrienden met mijn klanten.

Met mijn visie op het bundelen van krachten, het belang van het social aspect in klantrelaties en de jaren vol kwaliteit en de kennis bij Matter, streef ik ernaar om deze elementen samen te voegen en te versterken. Ik geloof dat we hier nog meer grote successen gaan behalen, terwijl we natuurlijk doorgaan met het maken van mooie content voor inspirerende merken.”

Vragen?
Eefje Gubbens
Business unit director
+31 6 42 30 41 35
Eefje.gubbens@mpg.today