Crossmediaal platform van Pensioenfonds Zorg en Welzijn is vernieuwd

[/et_pb_column]
Goed Bezig, het magazine en platform van Pensioenfonds Zorg en Welzijn, is vernieuwd! Matter heeft samen met uitvoeringsorganisatie PGGM een nieuwe contentstrategie ontwikkeld voor een toekomstbestendig, crossmediaal platform voor zorg- en welzijnsmedewerkers.

Eén crossmediaal magazine, twee versies

We brachten twee magazinetitels, ‘Eigentijd’ en ‘Goed Bezig’, terug naar één crossmediaal magazine: Goed Bezig. Met twee gesegmenteerde versies. Zo voorzien we alle doelgroepen (werkenden én gepensioneerden) van de juiste informatie en inspiratie. Het vernieuwde magazine verschijnt drie keer per jaar, in print én digitaal. Elke week komen nieuwe artikelen op het Goed Bezig platform en op de social kanalen. Deze content is gebaseerd op actuele zoekvragen vanuit de doelgroep over onder andere pensioen.

Alles op basis van data

Goed Bezig houdt zorg- en welzijnsmedewerkers op de hoogte van ontwikkelingen rondom pensioen én biedt inspiratie op het gebied van duurzaamheid, vitaliteit en werkplezier. Matter ontwikkelde de contentstrategie op basis van data en onderzoek. De thema’s voor het magazine, zoals financiën en innovatie, baseerden we op een grote SEO-analyse. De eerste resultaten van het vernieuwde platform zijn positief. Het platform werd recent door lezers gewaardeerd met een 8.