Content & campaigns

Killer concepts and copy with damn fine design. Ons creatieve team bestaat uit concept creatieven, designers, motion graphicers, video- en fotografen en copywriters. Alles in huis om goed creatief social werk te bedenken en te maken.

Always-on content

Onze verschillende always-on pakketten zorgen voor de juiste aanwezigheid van jouw merk op social. Deze pakketten en de bijbehorende workflows geven je ultieme grip op budget en content output.


Videocontent

Social = video. Consumenten bingen videocontent en social platforms belonen deze videocontent met organisch- en viraal bereik. Maar alleen als je het goed doet. SOCIAL.INC helpt je met de creatie van de juiste video formats met ons in-house videoteam. Of het nu gaat om langere video series voor YouTube, een hero video voor je volgende campagne of reeks korte social first videos native voor platforms als TikTok en Instagram. We’ll make it (work).


Campagnes

Lanceer met een knal! Ons conceptteam ontwikkelt social campagnes die je doelgroep omver kunnen blazen. We bieden 3 campagnepakketten, die je grip op budget en omvang geven. We leveren onze campagneconcepten altijd op met een campagneplan, voor maximale impact.

We’ll take care of your social and make it work

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met social media.

Plan a 15 min call