Content distributie

Met technologie, nieuwe workflows en distributie kun je eenvoudig content tussen platforms uitwisselen en je publiek betrokken houden. Op eigen kanalen en via betaalde kanalen. Alles op één plek en met maar één ambitie: het vergroten van de Return On Content.

Mediastrategie

Content zonder media is als tennissen zonder racket. De meeste ingrediënten zijn er, maar het werkt niet. Wij helpen bij het maken van strategische mediakeuzes, zodat content wordt gezien. Door de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats. Die combinatie is de sleutel tot succes.


Eigen kanalen

De eigen kanalen van een merk kunnen enorm veel toevoegen aan de impact van contentmarketing. Als ze op de juiste manier worden ingezet. Wij doen een check op jullie eigen kanalen en content en optimaliseren ze. Dan zullen ze nog meer impact opleveren.


Media-inkoop & campagnes

Ons mediateam neemt alle (digitale) media-inkoop uit handen. Met een growth hacking mindset zorgen we ervoor dat de resultaten zich steeds blijven verbeteren.


Marketing automation

We helpen jullie om prospects om te zetten in leads en in klanten. En om loyale relaties met hen op te bouwen. Dit doen we volgens de principes van marketing automation. We automatiseren steeds herhalende acties voor jou, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.


Dashboarding

Contentmarketing levert eindeloos veel data op. Maar deze data zijn pas waardevol als ze goed worden gebruikt en geanalyseerd. Wij bouwen dashboards van de data en statistieken die er echt toe doen en geven je realtime toegang en inzichten in alles wat wel (en niet) werkt.


ROI: crosschannel optimalisatie

We zetten het framework voor crosschannel meeetbaarheid van content neer en optimaliseren hier continu op. De ROI is wat we het Return On Content noemen. Uiteindelijk is dat de enige metric die echt telt.

We’ll take care of your content and make it work

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met content marketing.

Plan een call van 15 min