Distribution & growth hacking

Om social content het publiek en de impact te geven die het verdientverzorgt SOCIAL.INC natuurlijk ook de distributie. Social advertising gebaseerd op growth hacking principes met continue optimalisatie. Realtime te volgen in onze eigen dashboards, waarin we de resultaten afzetten tegen vooraf gestelde KPI’s.

Mediastrategie

Social content zonder social advertising… Helaas is de impact dan tegenwoordig niet zo groot meer. We helpen je met het maken van de juiste keuzes voor je social advertising en zorgen ervoor dat je content wordt gezien. Door de juiste mensen. Op het juiste moment. Op de juiste plek. Dat is de voor social impact.


Media-inkoop & campagnes

Ons mediateam neemt alle social media-inkoop uit handen. Met een growth hacking mindset zorgen we ervoor dat de resultaten zich steeds blijven verbeteren.


Dashboarding

Social media marketing levert eindeloos veel data op. Maar deze data zijn pas waardevol als ze goed worden gebruikt en geanalyseerd. Wij bouwen dashboards van de data en statistieken die er echt toe doen en geven je realtime toegang en inzichten in alles wat wel (en niet) werkt.


ROI optimalisatie

Er is maar één ding echt belangrijk: een goede Return On Social. Ons social ROI Framework helpt om sturing te geven op de juiste metrics en om daarop te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat we het elke dag beter doen.

We’ll take care of your social and make it work

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met social media.

Plan a 15 min call