Science, insights & strategy

Waarom wordt die ene video wel goed bekeken en die andere niet? Waarom zet die ene post aan tot actie en die andere niet? Vragen waar (gedrags)onderzoek, analyse van consumentendata en -insights en maatschappelijke-, culture- en social media trends het antwoord op geven. Dat is dan ook de basis van een social strategie die wij voor je ontwikkelen.

Research & insights

Iedere strategie begint bij onderzoek, data en insights. Een research & insights traject bij SOCIAL.INC levert specifieke inzichten op over doelgroepgedrag, social cultuur, social trends en veel meer. Het levert haakjes en een kader op die het startpunt zijn van de socialstrategie.


Socialstrategie

Natuurlijk zit ook jouw doelgroep op social. Maar hoe wordt jouw merk onderdeel van wat ze daar doen? Ons ‘social strategy framework’ helpt jouw merk om snel relevant, zichtbaar en engaging te worden op social. Vandaag en morgen. Een strategie is bij ons nooit een eindeloos deck aan slides dat stof ligt te vangen in een bureaulade. We maken er een one-pager van die we iedere kwartaal aanscherpen.


Social content & platform playbook

Prikkel de algoritmes van social platforms en win. SOCIAL.INC ontwikkelt een op maat gemaakt playbook dat helpt de juiste keuzes te maken in contentvormen, -formats, in eigenheid in toon en beeld en in social platforms.

We’ll take care of your social and make it work

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met social media.

Plan een call van 15 min