Onze diensten

Wij zijn Gicom. Het omnichannel contentmarketingbureau waar merken en organisaties al 40 jaar op vertrouwen. Voor digitale- en social content. Voor video, magazines en e-zines.

Concept

Bij Gicom creëren we trefzekere, effectieve content die je helpt je doelen te bereiken. Content die je publiek in het hart raakt van wat echt voor hen telt. Content die een blijvende impact nalaat. Content die de ogen opent en die verspreid wordt via alle communicatiekanalen die het plaatje compleet en de magie mogelijk maken.

Strategie

Wij zijn de strategische business partner die helpt om jullie merk- en bedrijfs-KPI’s te realiseren. Je krijgt van ons gedetailleerde en grondig gefundeerde benchmarks, consumer journeys, en kwalitatieve en kwantitatieve audits. We waken er over dat je contentstrategie het pad effent voor een substantiële digitale transformatie.

Contentcreatie

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in contentproductie en delen onze knowhow graag met jou. We stellen voor elke klant een dedicated team samen voorzien van uiterst effectieve productiemiddelen. Wij kunnen voor jou alle verschillende aspecten van contentproductie managen, van concept en creatie tot design en styling.

Contentdistributie

Met technologie, nieuwe workflows en distributie kun je eenvoudig content tussen platforms uitwisselen en je publiek betrokken houden. Op eigen kanalen en via betaalde kanalen. Alles op één plek en met maar één ambitie: het vergroten van de Return On Content.

Content meets tech

Versimpel het data- en content creatieproces en orden het beter met geavanceerde tools. Sla je content op als gestructureerde data in een ‘headless’ platform om het te publiceren en steeds weer opnieuw te gebruiken. Geen data silos meer, maar gestroomlijnd contentbeheer dat tijd en geld bespaart.

We’ll take care of your content and make it work!

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met content marketing.