Onze diensten

Wij zijn Matter. Het contentmarketingbureau waar storytelling en tech samenkomen om merk- en businessresultaten te realiseren. Matter is een one-stop-shop voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar content oplossingen om hun publiek te vergroten. Onze dienstverlening kan op elk moment worden ingeschakeld.

Strategie

Wij zijn de strategische business partner die helpt om jullie merk- en bedrijfs-KPI’s te realiseren. Onze aanpak is altijd gebaseerd op data en inzichten. We helpen jullie om verhalen te maken van al het moois dat al in jullie bedrijf en merk zit.

Concept

Een geweldig creatief concept laat je merk opvallen en zorgt voor consistentie van de merkboodschap. Ons conceptteam vertaalt strategische inzichten naar betekenisvolle en impactvolle creatieve concepten.

Contentcreatie

Met decennia aan ervaring is ieder type content veilig in onze handen. Wij zijn er om spot-on content te creëren die mensen willen lezen, kijken, horen en delen. Dat doen we door op alle kanalen een geweldige en naadloze ervaring voor jouw publiek te creëren.

Tech

Versimpel het data- en contentcreatieproces en orden het beter met AI en geavanceerde tools. Sla je content op als gestructureerde data in een ‘headless’ platform om het te publiceren en steeds weer opnieuw te gebruiken. Geen data silos meer, maar gestroomlijnd content beheer dat tijd en geld bespaart.

Contentdistributie

Met technologie, nieuwe workflows en distributie kun je eenvoudig content tussen platforms uitwisselen en je publiek betrokken houden. Op eigen kanalen en via betaalde kanalen. Alles op één plek en met maar één ambitie: het vergroten van de Return On Content.

We’ll take care of your content and make it work!

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met content marketing.