Onze diensten

Wij zijn SOCIAL.INC. Het creatieve socialmediabureau dat merken al 14 jaar relevant, zichtbaar en vooruitstrevend laat zijn op social media.

Science, insights & strategy

Waarom wordt die ene video wel goed bekeken en die andere niet? Waarom zet die ene post aan tot actie en die andere niet? Vragen waar (gedrags)onderzoek, analyse van consumentendata en -insights en maatschappelijke-, culture- en social media trends het antwoord op geven. Dat is dan ook de basis van een social strategie die wij voor je ontwikkelen.

Content & campaigns

Killer concepts and copy with damn fine design. Ons creatieve team bestaat uit concept creatieven, designers, motion graphicers, video- en fotografen en copywriters. Alles in huis om goed creatief social werk te bedenken en te maken.

Distributie & growth hacking

Om social content het publiek en de impact te geven die het verdientverzorgt SOCIAL.INC natuurlijk ook de distributie. Social advertising gebaseerd op growth hacking principes met continue optimalisatie. Realtime te volgen in onze eigen dashboards, waarin we de resultaten afzetten tegen vooraf gestelde KPI’s.

We’ll take care of your content and make it work!

Maak vrijblijvend een afspraak en deel je uitdagingen met ons. We kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen met content marketing.